Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Ε.Ε.

Κοζάνης 9-11, Νικόπολη
ΤΚ 564 29, Θεσσαλονίκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θα παραλάβω το ίδιο προϊόν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του καταλόγου σας;

Τα προϊόντα μας θα πρέπει να παραληφθούν ακριβώς όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Σε περίπτωση που σας έρθει σε κάποια συσκευασία που δεν είναι αναγνωρίσιμη από τον κατάλογο μας παρακαλούμε όπως έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Που θα βρω την απόδειξη/τιμολόγιο της παραγγελίας;

Η απόδειξη πληρωμής/τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα την βρείτε στο εσωτερικό της συσκευασίας μαζί με τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούμε όπως έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Πως μπορώ να επιστρέψω το προϊόν;

Φυσικά και μπορείτε να προβείτε σε υπαναχώρηση της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την πολιτική επιστροφής και τους όρους υπαναχώρησης των προϊόντων μας. Αν τηρούνται όσα γράφει η πολιτική επιστροφής και οι όροι υπαναχώρησης τότε μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία και εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον ίδιο λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή.

Πόσο σύντομα θα μπορέσω να παραγγείλω κάποιο προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα;

Τα προϊόντα που δεν βρίσκονται σε διαθεσιμότητα θα μπορέσετε να τα παραγγείλετε ξανά μόλις τελειώσει η παραγωγή τους στο συσκευαστήριο. Αυτό δεν θα πάρει περισσότερο καιρό από 5 εργάσιμες ημέρες.

Μπορώ να κάνω αποστολή της παραγγελίας στο εξωτερικό;

Φυσικά και ΝΑΙ, μπορείτε να δηλώσετε οποιαδήποτε φυσική διεύθυνση για την αποστολή της παραγγελίας σας αρκεί αυτή να βρίσκεται στον πλανήτη μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ