Ξεχωριστές γεύσεις για ξεχωριστές απολαύσεις

Hellenic Gastrolab

Τίποτε δεν θα ήταν πιο κουραστικό από το να τρως και να πίνεις, αν ο Θεός δεν τα είχε κάνει και απόλαυση, εκτός από ανάγκη.

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

Ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής σαλτσών, μαρινάδων και μειγμάτων μπαχαρικών που στελεχώνεται από διακεκριμένους επαγγελματίες και απευθύνεται σε δημιουργούς στον χώρο της εστίασης που ζητούν ένα γευστικό εργαλείο, που να υποστηρίζει υπεύθυνα, ποιοτικά και οικονομικά τις παρασκευές τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε μαρινάδες, καρυκεύματα και σάλτσες της Ελληνικής γαστρονομίας.

12
ΥΓΡΕΣ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ
11
ΞΗΡΕΣ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ
11
ΚΑΡΙΚΕΥΜΑΤΑ
18
COMBI ΜΕΙΓΜΑΤΑ
8
ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
57
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ & ΒΟΤΑΝΑ
24
BΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
25
ΠΡΟΪΌΝΤΑ RETAIL